Svet

Region

Kameron Dijaz: Scene seksa sa bivšim su lakše

Glumica Kameron Dijaz i pevač Džastin Timberlejk bili su u vezi četiri godine, a nedavno su se ponovno sreli i to za potrebe snimanja filma "Bad Teacher". 38-godišnja Cameron izjavila je da joj je bilo lakše da snimascene seksa jer ih je radila sa bivšim dečkom.

Kameron Dijaz: Scene seksa sa bivšim su lakše"Da su bile odrađene sa nekim drugim, bilo bi mi čudno, i scene bi izgledale drugačije. Ipak, umesto toga, Džastin i ja smo se svemu dobro nasejsli. Budući da je to bio on, nije nam ni najmanje bilo neprijatno. Mogli smo da radimo neke stvari koje bi nam bilo neugodno da radimo sa nekim drugim. Ipak, među nama vlada veliko poverenje pa nam uopšte nije  bilo teško da radimo zajedno. Džastin i ja znamo ko smo i kakav je naš odnos. Zato se osećamo prijatno i sigurno zajedno", izjavila je Kameron.

Diaz u filmu zavodi Džastina, a koliko je to uspešno uradila, ostaje nam da sačekamo i pogledamo. Inače, i Džastin i Kameron odnedavno su ponovno sami. On je prekinuo vezu s Džesikom Bil, a ona sa Aleksom Rodrigezom.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>