Region

Svet

Obožavalac istetovirao Stojino ime

Obožavalac pevačice Stojanke Novaković Stoje istetovirao je njeno ime, jer prati njen rad od njenog pojavljivanja na muzičkoj sceni. Međutim,to što voli Stoju ga je koštalo raskida sa devojkom, koja je poludela kada je čula šta je uradio.

Obožavalac istetovirao Stojino ime



"Dečko prati Stojin rad otkad se pojavila na estradi. Ima sve albume, uvek kad ona gostuje u Nemačkoj ili Austriji on isprati koncert. Vremenom su postali i drugovi, tako da se neretko dešava da pre nastupa ode sa Stojom i njenim saradnicima na piće ili večeru. Tako je nedavno odlučio da je iznenadi i istetovira njeno ime, što je i uradio. Međutim, na njegovo zaprepašćenje, devojka sa kojom je bio u vezi napravila je haos kad je videla šta je uradio. Histerisala je i prebacivala mu kako se nije setio njeno ime da istetovira, a ne ime omiljene pevačice. Baš se bila uvredila i ono što ga je dodatno šokiralo kod devojke bila je njena odluka da prekine vezu sa njim, iako su do tada super funkcionisali", rekao je dobro obavešten izvor.

Stoja je celu situaciju prokomentarisala ovako: "Jako me je obradovao i iznenadio njegov gest. Čula sam da je bilo nekih problema zbog te tetovaže, ali iskreno se nadam da nije baš toliko ozbiljno. Krivo bi mi bilo da neko zbog mene ostane bez voljene osobe. Uvek glasam za ljubav, tako da ako i postoji neki problem, imaju moju podršku da nastave dalje", rekla je pevčica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>