Region

Svet

Indira Radić i Dženan Lončarević snimili duet (Video)

Pevačica Indira Radić uskoro izdaje novi CD, na kojem će se između ostalih pesama naći duet sa Dženanom Lončarevićem, koji je takođe nedavno promovisao svoj novi album.

Indira Radić i Dženan Lončarević snimili duet  (Video)



"Veoma sam srećna što na novom CD-u imam i duet sa Dženanom sa kojim sam prezadovoljna. Ovo je moj petnaesti jubilarni album, koji izlazi za dva dana! Želela sam da publici poklonim što bolje pesme i duete sa svojim prijateljima", rekla je Indira.

Ona nije htela da otkrije koji je naziv pesme snimljene sa Dženanom, kao ni sa kojih pet kolega je još snimila duete. "Kad smo čekali godinu dana sačekaćemo još i dva dana, i onda će sve biti obelodanjeno. Verujte mi, ovaj album je nešto najbolje što sam do sada uradila", izjavila je pevačica.

Dženan je o njihovom duetu rekao: "Indiru veoma volim, privatno smo prijatelji i družimo se. Goran Ratković Rale me zvao i pustio mi melodiju koja je fenomenalna, Marina Tucaković je napisala još lepši tekst, i naše emocije su se pronašle. Pesma se zove 'Tugo srećan put', i već smo je malo promovisali, ali čekamo da Indira zvanično izda album, i da je zajedno predstavimo publici. "

U iščekivanju nove pesme ostaje nam da poslušamo druge numere, a ne sumnjamo da će ovo dvoje izvrsnih izvođača zvučati odlično u duetu.



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>