Region

Svet

Slavica Ćukteraš tuži Tanju Savić i traži 3 miliona

Još uvek se ne stišava bura oko pojavljivanja Tanje Savić u emisiji "Narod pita", gde je Tanja ušla u sukob sa sašom Popovićem zbog žvake koju je imala u ustima tokom snimanja.

Slavica Ćukteraš tuži Tanju Savić i traži 3 miliona



"Ne želim da pucam po drugima i to javno, ali verujem da bi psiholog najbolje objasnio otkud takav bes u nekome. Želim da kažem da bi on najbolje mogao da obrazloži to stanje, odnosno njihove reči i dela“, izjavila je Tanja Savić u intervjuu za prošli broj „Sveta“ aludirajući na Radmilu Manojlović i Slavicu Ćukteraš, koje su na „fejsbuku“ na negativan način komentarisale njeno ponašanje u spornoj emisiji.

I dok Manojlovićeva nije komentarisala ove navode, Slavicu Ćukteraš je izjava njene nekada bliske prijateljice, a sada samo koleginice sa kojom je već godinama u lošim odnosima (čitaj: ne razgovaraju), prilično povredila. Zbog toga će, tvrde naši insajderi bliski njenom okruženju, presaviti tabak i protiv Tanje Savić podneti tužbu!

„Njih dve ne razgovaraju već dugo, iako se poslednjih meseci u medijima objavljivalo da su izgladile sve nesporazume. Doduše, Slavica je to uvek negirala, dok je Tanja, valjda želeći da stavi tačku na njihov loš odnos, pričala kako su se letos pomirile, te da su se zajedno sunčale u toplesu. Izjava da bi ’to stanje najbolje mogao da objasni psiholog’ samo je dolila ulje na vatru i pouzdano znam da je Slavica zbog toga prošle nedelje posetila advokata kako bi se sa njim konsultovala oko tužbe“, otkriva naš izvor blizak atraktivnoj Šapčanki.

Kako dalje navodi naš sagovornik, tužba je u pripremi, a Slavica će od Tanje na sudu potraživati tri miliona dinara na ime odštete za nanetu duševnu bol, te klevete da je, uslovno rečeno, slučaj za psihologa.

„Slavici nije stalo do novca, već do zadovoljenja pravde. Znam to, jer pare koje je zahtevala tužbom nema nameru da zadrži i iskoristi za sebe, već će ih proslediti na žiro račun Doma za nezbrinutu decu...

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>