Region

Svet

Alen Ademović: Brega će u svakom trenutku biti uz mene

Muzičar Alen Ademović, posle sedam godina saradnje sa Bregovićevim "Orkestrom za svadbe i sahrane" više nije njihov bubnjar i vokalni solista.

Alen Ademović: Brega će u svakom trenutku biti uz mene



Iako se spekulisalo da su u svađi Alen je to demantovao i istakao kako želi da nastavi solo karijeru: "Goran je reagovao sasvim normalno. Rekao mi je da je on to očekivao još pre godinu dana, tako da nije bio iznenađen već spreman za moju odluku. Razdvojili smo se kao dva brata. Nije bilo nikakve svađe, niti trzavica. Nisam ni u jednom trenutku primetio da je bio nešto, ne daj Bože, ljut. Rekao je da će u svakom trenutku biti uz mene i da će da me podrži u poslu", objasnio je Alen.

Muzičar već ima dosta posla i ugovara solo nastupe, a sa Bregom će ostati u dobrim odnosima: "Obećao je da će mi napisati neku pesmu i zbog toga sam veoma srećan. Goran je gospodin i bilo mi je veliko zadovoljstvo da radim s njim. Ali, shvatio sam da treba da krenem dalje sam. Posla ima i nema, mrda se nekako. Ne žalim se i zadovoljan sam. Pripremam se za nastup u Beču, a gostovaću u još nekim evropskim gradovima", rekao je Ademović.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>