Region

Svet

Vendi: Sergej ima zakržljalo dugme u gaćama

Pevačica Vesna Vukelić Vendi potpisala je ugovor sa firmom koja promoviše preparate za potenciju, samim tim je postala zaštitno lice vijagre. Ipak, Vendi ne misli da će ovaj preparat pomoći svim muškarcima, iako je napravljen prema najsavremenijim metodama.

Vendi: Sergej ima zakržljalo dugme u gaćama



"To nije predviđeno za sve muškarce, recimo, postoji manjina kojoj to ne pomaže" - izjavila je Vendi i napomenula kako poznatom glumcu Sergeju Trifunoviću, ovakav preparat ne može da pomogne.

"Takve osobe poseduju zakržljalo dugme u gaćama" - izjavila je Vendi i dodala da nikada ne bi mogla da bude sa takvim čovekom.

"Ma ni za sva blaga ovog sveta ne bih mogla da budem sa njim. Da nije kao što ja pričam, ne bi ga svaka žena ostavljala. U njegovom slučaju preparat ne pomaže" - zaključila je pevačica i objasnila kako je uopšte došlo do saradne sa ovom firmom.

"Ljudi su čuli, videli, primetili, kako god, da sam vulkan na sceni, u medijskim pojavljivanjima, a takva osoba im je trebala za takav proizvod. Tako da kombinacija mene i tog proizvoda je pun marketinški pogodak. Proizvod i ja smo organsko jedinjenje koje je u stvari želja svakog muškarca" - izjavila je Vendi.

Sa druge strane, Sergej Trifunović se nije puno obazirao na izjave poznate pevačice već je kratko prokomentarisao: "Ta osoba nikada nije videla moj zakržljali komad mesa. Dakle, ona ga nikada nije nosala da bi to znala!"

Izvor: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>