Region

Svet

Ceca: Ćutaću dok sve ne prodje

Svetlana Ražnatović i Lidija Ocokoljić u petak počinju da izdržavaju kaznu kućnog zatvora u vili poznate pevačice u ulici Ljutice Bogdana.

Ceca: Ćutaću dok sve ne prodje



"Ćutaću dok sve ne prođe" - kratko je juče rekla Svetlana - Ceca Ražnatović za Kurir, ne želeći da odgovori na pitanje da li je konačno uzela u ruke pravosnažnu sudsku presudu.

Folk pevačica i njena sestra Lidija Ocokoljić, otkriva Kurir, u petak će početi sa izdržavanjem kazne. Lidija je, da podsetimo, osuđena na šest, a Ceca na osam meseci kućnog zatvora, zbog prisvajanja novca od prodaje fudbalera Obilića. Ceci je, podsetimo i na to, na teret stavljeno i držanje oružja.

"Sestre će kaznu služiti zajedno, u kući u Ljutice Bogdana" - dodaje sagovornik.
Iako presudom koja im je juče uručena nije precizirano šta će ubuduće smeti da rade, a šta ne, kako Kurir saznaje u Palati pravde, Ceci neće biti dozvoljeni javni nastupi.

"Neće joj biti dozvoljeno da pravi koncerte niti da ide na nastupe u zemlji ili inostranstvu. Čak i da od suda zatraži da, recimo, poseti roditelje, to joj neće biti dozvoljeno. Sve to može da radi samo do petka" - kaže sagovornik Kurira iz Palate pravde.

Izvesno je, kako navodi, da će Ražnatovićevoj sud omogućiti da 19. jula dođe u beogradsku Palatu pravde sa zetom Predragom Ocokoljićem, jer joj je za taj dan zakazano suđenje zbog sukoba sa Aleksandrom Olarevićem, direktorom FK Mladi proleter.

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>