Region

Svet

Ejmi Vajnhaus tražila ceo sprat u Hajatu

Kako “Blic” otkriva, menadžment Ejmi Vajnhaus je od organizatora tražio posebne uslove oko smeštaja pevačice i njenog pratećeg benda. Zatraženo je da bude rezervisan ceo sprat hotela koji su njeni menadžeri sami izabrali i ugovorili.

Ejmi Vajnhaus tražila ceo sprat u Hajatu



Menadžment hotela mora da pripremi sve sobe tako da na tom spratu ne bude alkohola ni u jednom mini-baru, kao i da hotelsko osoblje ne dostavlja alkohol na taj sprat, u slučaju poziva na recepciju. Organizatori kažu da se sa ovakvim zahtevima ranije nisu sretali i da ovo govori o nameri menadžmenta popularne pevačice da njena turneja bude maksimalno usmerena na muziku i njen nastup.

Njena portparolka Trejsi Miler je izjavila da se čuvena pevačica prijavila na kliniku za odvikavanje od alkohola i droge kako bi se pripremila za evropsku turneju koja počinje 18. juna koncertom na Kalemegdanu u Beogradu.

"Ejmi će nastaviti lečenje van klinike, raduje se koncertima po Evropi ovog leta i priprema se za njih. Takođe je izrazila veliku želju da se zahvali svim obožavaocima na porukama podrške i poručuje da jedva čeka da ih vidi" - navodi se u saopštenju.

Popularna Ejmi sa menadžmentom u Beograd dolazi 17. juna ujutro privatnim avionom, a ovde će ih već čekati dva šlepera sa njihovim delom opreme i specijalnim svetlom koje će koristiti na ovoj turneji. Ejmi stiže u Beograd skoro dva dana pred koncert i jedan od zahteva je da tehnička proba bude 17. juna uveče kako bi se svetlo proverilo u noćnim uslovima. Sa njom će na sceni biti devetoro muzičara, a širi tim čini 30 ljudi. Čak osam firmi zaduženo je za to da cela mašinerija funkcioniše besprekorno. U širem timu biće i njena lična stilistkinja, lični menadžer, brojni tehničari, lično obezbeđenje.

Koncert na Kalemegdanu biće održan na pokretnoj platformi koja će za nekoliko minuta promeniti scenografiju za Ejmi Vajnhaus nakon nastupa Mobija, koji će otvoriti šou.

Inače, za spektakl na prostoru Donjeg grada parka Kalemegdan na kojem će 18. juna nastupiti Ejmi Vajnhaus i Mobi, do sada je prodato više od 10.000 ulaznica od čega je oko 2.000 prodato u inostranstvu i regionu. Prodaja ulaznica beleži konstantan rast od nekoliko stotina do hiljadu prodatih ulaznica dnevno dve nedelje uoči koncerta, pa na Kalemegdanu očekuje preko 20.000 fanova.

Kultna pevačica u Beograd dolazi u trenutku kada sprema novi album koji je, prema rečima predstavnika izdavačke kuće “Ajlend”, već završen. Detalji nove ploče nisu saopšteni, ali na osnovu nekih zahteva njenog brojnog tima pred beogradski koncert može se zaključiti da ona ni na novom albumu neće odustati od proverenog stila - savremeni soul duboko ukorenjen u muzičkoj tradiciji.

Izvor: Blic

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>