Region

Svet

Neda Top Model: Dušan Basta je moj tip muškarca

Pobednica prvog Srpskog Top Modela Neda Stojanović otkrila je u jednom intervjuu da nije mnogo iznenađena svojom pobedom u rijalitiju, da je presrećna što joj je pružena ovakva šansa, kao i da su plavušani njen tip muškarca i da je Dušan Basta muškarac po njenoj meri.

Neda Top Model: Dušan Basta je moj tip muškarca



"Očekivala sam ovu nagradu jer sam se dosta trudila i radila na sebi kako bih uspela na ovom takmičenju. Članovima žirija sam zahvalna, ali mislim da sam ipak ja najzaslužnija za sve" - rekla je Neda i izjavila da trenutno nema dečka.

"Nisam u vezi, ali volim plave momke. Recimo, Dušan Basta je tip muškarca u koga bih se zagledala. Visoki, nasmejani, plavi i pametni momci me privlače, a huligane i napadne tipove nikako ne volim "- rekla je Neda i dodaje da zna koliko u njenom budućem poslu ima sujete, ali će se truditi da to izbegne i prevaziđe na najbolji mogući način.

"I u takmičenju „Prvi srpski topmodel“ je bilo dosta sujete i svesna sam da ne mogu svi da se vole, ali sam ja našla dobar način da svaki bespotreban sukob zaobiđem. Jedino čemu sam se sita nasmejala bili su snimci mog plakanja tokom takmičenja jer nisam bila svesna da to baš tako izgleda. U tim trenucima nisam mogla da se kontrolišem, ali ovako u životu, uopšte nisam takva. Bitno je da je to prošlo i s osmehom idem dalje" - zaključuje Neda, koja jedva čeka da počne da radi za svetski poznate kreatore.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>