Region

Svet

Neda Stojanović: Neću se odati prostituciji i drogama

Pobednica takmičenja „Top model”, Neda Stojanović  izjavila je da će odoleću alkoholu, drogi i prostituciji!. Kao i da poroci još uvek nisu uzeli maha u našem modnom svetu i na džet-set partijima koliko u inostranstvu!

Neda Stojanović: Neću se odati prostituciji i drogama



"Ja sam protivnik i alkohola i droge i ne bih poklekla pred takvim stvarima, a poslovnom pratnjom se nikada ne bih bavila." - rekla je Neda i dodala da će uspeti da se izbori sa drogom i alkoholom.

"Dosta sam o tome razmišljala i mislim da ću moći. Droga i alkohol još uvek nisu uzeli maha u našem modnom svetu i na džet-set partijima koliko u inostranstvu! Ja pak mislim da je sve do vaspitanja i karaktera neke osobe. Ja sam protivnik i jednog i drugog poroka i ne bih poklekla pred takvim stvarima jer ovaj posao volim i nisu mi novac i popularnost jedini motivi.” - istakla je Neda i dodala da bi odbila svaku vrstu posla ukoliko ona podrazumeva i poslovnu pratnju.

"Naravno da bih takvu ponudu odbila jer ukoliko neki kreator želi da vas uzme da radite njegovu reviju, znači da je u vama prepoznao nekog ko može da iznese njegove modele. Međutim, kada bi mi ponudili bilo kakvu vrstu „prostitucije”, to bi značilo da taj kreator to radi zbog novca, koji meni jeste bitan, ali ja imam granicu do koje idem. Poslovna pratnja nikada ne bih bila." - rekla je Neda i dodala da se ne bi slikala naga za neku reklamnu kampanju.

"Ne želim tako da počnem svoju karijeru, ali za nekoliko godina neću imati bojazan od toga niti problem da se skinem. Jednostavno, sada sam mlada i želim da me zapamte po nekim drugim stvarima, a ne golim slikama."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>