Region

Svet

Ništa od pomirenja Slavice Ćukteraš i Tanje Savić

Pevačica Slavica Ćukteraš je izdala dve pesme kao najavu svog novog albuma za koji kaže da će biti nešto potpuno drugačije od onog što je do sada radila.

Ništa od pomirenja Slavice Ćukteraš i Tanje Savić



"Na albumu je sviralo 17 muzičara, a radili su Damir Handanović, Goran Radinović i Biljana Spasić. Tim snova!", rekla je Slavica.

Pevačica je u jednom intervjuu na pitanje u vezi sa krizom u "Grandu" prokomentarisala: "Ne znam za tu krizu. U toj firmi sam osam godina i krize nikad nije bilo, niti je ima sada. Firma stoji jače nego ikad. Popović je maestro u svom poslu i nikada ne bi dopustio da se bilo šta loše dogodi", rekla je.

Slavica je još demantovala priču o tome da je Ceci preotela neke pesme: "Nema veze s mozgom. Muka mi je od te priče. Pesme su namenski rađene za mene", izjavila je.

Najavljivano je da će se na Slavičinom novom albumu naći duetska pesma sa Tanjom Savić, na šta je Ćukteraš prokomentarisala: "Na mom albumu ima osam pesama bez dueta", a na pitanje o tome da li je izgladila odnose sa koleginicom kratko je odgovorila: "Ne!".

Viber

Izvor: Svet Plus


>