Region

Svet

Nemeš VB: Niko nije toliko glup da namerno razbije nešto moje

Nemeševa vaza koju je dobio kao lažnu nagradu je trebalo da bude razbijena uživo u emisiji kada mu saopšte istinu. Međutim, Antonija, Soraja, Duško i Horvat su se šalili ko se više gura oko Horvata, pa su Sara i Antonija to htele i da demonstriraju i počele da se vrte oko Horvata.

Nemeš VB: Niko nije toliko glup da namerno razbije nešto moje



Slučajno su srušile sliku koja je na ormaru stajala pored vaze koja se razbila i niko zbog toga nije bio preterano uzbuđen, dok je Horvat preko ograde viknuo Nemešu šta se dogodilo. "Boli me ku*ac za vazu, dobio sam priznanje", rekao je Nemešević.

U prvi mah se učinilo da se nije iznervirao ali zapravo, on nije poverovao, a Milan je bio zgrožen i osudio nepažnju ukućana sa otpada. Dok se on tako iščuđavao, dobitnik nagrade je legao, da predahne, i samouvereno odgovorio: "To je samo stvar, ja se vežem za ljude, a ne za stvari. Sigurno nije bilo namerno, niko tamo nije toliko glup da nešto moje razbije namerno. To je samo stvar i bilo je slučajno." Kasnije je Brendon, veoma inteligentno zaključio kako je vaza namerno odnešena na otpad, jer se zna da je tamo haos i da će se to dogoditi.

Izgleda da su mnogi ukućani poverovali u istinitost Nemeševog nagrađivanja i cene to ili imaju poštovanje prema Nemeševiću koji je samouveren i očigledno misli za sebe da je u kući autoritet i da niko ne sme da mu se suprotstavi. Tako se na osnovu jedne naizgled sporedne stvari pokazalo kakvi su zapravo odnosi ukućana i stavovi jednih prema drugima.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>