Region

Svet

Nele Karajlić zadržan na lečenju

Nele Karajlić je nedavno imao hiruršku intervenciju na srcu usled otkazivanja jednog dela ovog organa. Muzičar je juče trebalo da izađe iz bolnice, međutim, iznenada mu je pozlilo, pa je vraćen u bolničku sobu i na dodatna ispitivanja.

Nele Karajlić zadržan na lečenju



"Nele se odlično oporavljao na svom odeljenju. Terapija posle zahvata koji mu je urađen je odlično odradila svoj deo posla i očekivalo se da krajem nedelje muzičar bude pušten kući. Međutim, juče ujutru je u pratnji sestre otišao na ergometriju (test opterećenja srca), gde mu je pred kraj pregleda došlo do naglog pogoršanja zdravstvenog stanja. Počeo je da se guši, nesvestice su bile sve učestalije, a obuzela ga je i malaksalost", rekao je izvor blizak pevaču i dodao:

"Tim medicinskog osoblja mu je odmah pružio prvu pomoć na licu mesta i alarmirano je zdravstveno osoblje iz Urgentnog centra, koje je u roku od nekoliko minuta došlo na Polikliniku, gde je inače obavljen pregled. Brzo su ga nosilima vratili na odeljenje, gde je odmah priključen na kiseonik, a data mu je i terapija kako ne bi došlo do dodatnog pogoršanja. Vrlo brzo je u njegovu sobu stiglo nekoliko specijalista kako bi pratili Karajlićevo zdravstveno stanje, a biće održan hitan konzilijum medicinskih stručnjaka zbog ovog iznenadnog pogoršanja, kako bi utvrdili dalje metode lečenja", otkrio nam je izvor.

Frontmen "Zabranjenog pušenja", Nele Karajlić se obratio lekarima zbog srčanih problema te je utvrđeno da je potrebno izvršiti hiruršku intervenciju tokom koje mu je ugrađen stent (cilindrična mrežica od čelika, kobalta i sličnih materijala, koja ima za cilj da nakon ugradnje stabilizuje mesto ranijeg suženja koronarne arterije koja doprema krv do srca) na srcu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>