Region

Svet

Boban Zdravković: Govorili su mi da sam glup, tunjav, svakakav...

Priznajte sada lepo, kada ste poslednji put pomislili na Bobana Zdravkovića ili neku od njegovih pesama? I sam Boban priznaje da je dugo bio u medijskom zapećku, ali da mu ljudi ponovo prilaze i traže autograme, slikaju se sa njim... Pogledajte šta ima da kaže o Grandu, slavi nekada i sada, skandalima...

Boban Zdravković: Govorili su mi da sam glup, tunjav, svakakav...



Na pitanje da li može da se opstane bez Granda, Boban kaže: "Naravno da može, ja sam dokaz da je tako. Pre nekih sedam-osam godina, otišao sam iz te kuće. Neko vreme sam i ja bio te ekipe. Ali, zaduvali su neki novi vetrovi, ja se u nove tokove nisam uklapao. Došli su mlađi i ja se nisam video u toj novoj estradnoj priči. Nisam redovno snimao, nisam bio dovoljno interesantan, držao sam se nekih svojih principa. Jednostavno sam se sklonio i raskrstio sa Grandom bez ikakvih skandala. A eto, još postojim na muzičkom nebu."

Boban zdravković ima i dijametralno suprotno mišljenje o načinima za sticanje slave od pojedinih svojih kolega: "Bolje da sam dosadan nego skandalozan. Ja sam miran i povučen čovek. Nisam ni halapljiv i nije mi jedini cilj u životu da zaradim što više para i budem glavni. Znam, govorili su mnogi da sam glup, da sam tunjav, svakakav. Nema veze, svako ima pravo da priča šta hoće. Svi ti koji prave kojekakve cirkuse, zavaravaju se da će im to doneti više posla i bolju zaradu. Ne shvataju koliko brzo će potonuti u zaborav. Mogao bih i ja da budem u centru pažnje, ali neću."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>