Region

Svet

Napokon pare za učesnike Parova

Pobednici rijaliti šou-a "Parovi" Zorica Dukić i Miloš Vuković podeliće svoju nagradu od 250.000 evra na ravne časti, a uložiće je u nekretnine.

Napokon pare za učesnike Parova



"Isplaćen mi je manji deo honorara, dok će ostatak honorara i glavna nagrada naknadno biti uplaćeni na moj račun onako kako stoji u ugovoru. Kada smo pred ulazak dogovarali uslove moj zahtev je bio da budem plaćena po sedmicama, koliko se zadržim u rijalitiju, i da mi honorar bude isplaćen u tri rate. Zasad su ispoštovali svaku stavku ugovora i nadam se da će tako i ostati. Novac ću uložiti u nekretninu i salon lepote koji planiram da otvorim, ali te ideje su promenljive jer imam i neke druge opcije", rekla je Zorica.

Miloš je govorio o svom planu ulaganja novca koji je zaradio: "Od glavne nagrade planiram da kupim neki manji stan u Beogradu i otvorim kafić. Trenutno tražim banku koja će mi uzeti najmanju proviziju jer honorar počinje da mi se uplaćuje. Iskreno, ništa se konkretno nisam dogovorio sa produkcijom, isplatili su mi deo honorara za prve dve, tri sedmice, čisto da imam za trošak. Od svih učesnika Zorica i ja smo imali najmanji honorar po sedmici jer nismo bili toliko poznati."

Najglamurozniji rijaliti "Parovi" završen je pre mesec dana, trajao je četiri meseca, učestvovalo je 12 VIP parova i 30 parova iz naroda. Kroz luksuznu kuću prošlo je više od četiri hiljade ljudi koji su uživali na raznim žurkama, od kojih je jedna trajala punih 48 sati. Troškovi svih tih đakonija koštali su mnogo, radi se o sumi od oko 2 miliona dinara koliko je iznosilo sve što se u kući pojelo, popilo, kozmetika i ostale svakodnevne potrebštine.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>