Svet

Region

Stiven Tajler me prisilio na abortus sa 17 godina

Bivša devojka Stivena Tajlera izašla je u javnost sa pričom kako je roker prisilio na abortus kada je imala samo 17 godina, a potom joj je u bolnici nudio kokain. Zbog svega joj se zgadio. Džulija Holkomb ispričala je kako je Stivenu Tajleru pao kamen sa srca kada je pristala na abortus  i da je bio sa njom tokom operacije.

Stiven Tajler me prisilio na abortus sa 17 godina"Kokain je ušmrkavao kad god ga medicinske sestre nisu gledale, čak je i meni nudio da povučem liniju dok sam trpela bolove zbog medicinskog zahvata. Jedino što sam mogla da uradim u tom trenutku je da se okrenem od njega  jer mi se u tom trenutku zgadio" ispričala je Džulija koja ispričala kako joj je Stivena navodno pretio da će je ostaviti ako ne pobaci.

U bolnicu su došli jer je u stanu u kom su zajedno živeli izbio požar. Stiven je doktoru rekao kako bi bilo najpametnije da se reše deteta jer se bojao posledica koje će na njega imati dim kog se Džulija nadisala u stanu. Lekar je rekao da je sa detetom sve u redu i Džulija nije htela da abortirai, ali Tajler je bio uporan.

"Bila sam premorena i osećala sam se bespomoćno. Počela sam da plačem i pristala na pobačaj", kaže Julia.

Pevač se sa tinejdžerkom zabavljap tri godine kad je ona imala samo 16 godina. Upoznali su se u Oregonu i uskoro se preselili u njegov stan u Massachusettsu. Stiven je bio toliko zaljubljen da joj je rekao kako želi dete sa njom. Ona je tada bacila kontracepcijske pilule kroz balkon hotelske sobe u kojoj su bili. Planirali su i da se venčati, ali planove su im pomrsili Stivenovi roditelji.

Ubrzo posle toga Tajler je započeo vezu sa devojkom sa naslovnih strana Playboya, Bebe Buell, sa kojom ima ćerku Liv Tyler.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>