Muzika

Lifestyle

Vesti

mirka vasiljevic najnovije vesti - strana 9

Mirka Vasiljević ugradila silikone?!

Mirka Vasiljević ugradila silikone?!

To što mnogi nisu primetili da Mirka Vasiljević ima nove grudi ne znači da ne vide dobro, već da mlada glumica ume fino da ih sakrije, tvrde izvori bliski glumici! Naime, Mirka je odavno ugradila silikonsku „jaku trojku“, ali zatvorenim haljinama i košuljicama daje sve od sebe da sakrije svoje bujno poprsje. Zašto ne želi da pokaže ono o čemu je oduvek maštala, niko ne zna, ali da uspeva da sakrije nešto što je teško sakriti, uspeva.

Pročitaj više

Mirka Vasiljević bi se ljubila sa ženom!

Mirka Vasiljević bi se ljubila sa ženom!

Popularna mlada glumica, Mirka Vasiljević, najavila je skoru premijeru filma "Pare i život", kao i nove serije "TNT". Usput, Mirka je ispričala i po nešto o svojim životnim stavovima i privatnom životu, pa je tako otkrila da bi se ljubila sa ženom, da je posećivala psihologa kada je postala popularna, da ne bi učestvovala u rijalti šouu i da ne priželjkuje holivudsku karijeru.

Pročitaj više

Mirka Vasiljević zaljubljena

Mirka Vasiljević zaljubljena

Naša popularna mlada glumica Mirka Vasiljević, dugo je pokušavala da svoj ljubavni život sakrije od očiju javnosti. Međutim, nedavno je uslikana kako sa svojim sadašnjim dečkom Vujadinom Savićem,  sinom našeg legendarnog fudbalera Duleta šeta gradom držeći se za ruke.

Pročitaj više

>