Tvoje lice zvuci poznato

Zanimljivosti

Vesti

luna najnovije vesti - strana 9

Grupa Luna ima novu pevačicu

Grupa Luna ima novu pevačicu

Frontmen grupe „Luna“ Čeda Čvorak našao je novu pevačicu, koja je, za početak, na probnom radu. Ivana Krunić će se, pored Lidije Jadžić, narednih meseci pojavljivati kao članica Lune, kako na nastupima tako i u televizijskim emisijama, ali još nije potpisala nikakav ugovor.

Pročitaj više

Luna Lu odjavila emisiju rečenicom "Za dom spremni!"

Luna Lu odjavila emisiju rečenicom

Odjavljujući svoju emisiju „POPodne“ na B92, voditeljka Luna Lu juče se usred dana od gledalaca oprostila ustaškim pozdravom „Za dom spremni!“

Ništa od 14.10 časova pa do samog kraja nije nagoveštavalo da će ona izgovoriti ovu rečenicu, koju su Pavelićevi zlikovci upotrebljavali u Drugom svetskom ratu.

Gost joj je bio Predrag Azdejković, poznati gej aktivista, sa kojim je opušteno pričala o predstojećoj paradi, a onda je usledilo neprijatno iznenađenje za sve kraj malih ekrana. Ustaški pozdrav niko nije očekivao.

Kada smo je odmah nakon emisije pozvali i pitali čemu sve to, bila je veoma uznemirena i neraspoložena.

"Zbog čega me to pitate?! Hoćete da kažete sam ja ustaša?! Taj pozdrav se odnosio na film „Šišanje“, koji se bavi desničarskim temama. To je jedino obrazloženje" - rekla je Luna.

Iako je premijera pomenutog ostvarenja zakazana za 6. oktobar i još ga niko u Srbiji nije video, izgleda da je neophodno da budete dobro pripremljeni za njenu emisiju kako biste shvatili da nije.

 

izvor: Kurir 

Pročitaj više

Anabela i Luna - modni editorijal (Video)

Anabela i Luna - modni editorijal (Video)

Nakon što je svoju ćerku Lunu ponosno ispratila na Elitovom izboru za najlepšu devojku, gde je Luna ušla u finale, Anabela  je sa svojom naslednicom snimila originalne modne fotografije kod Brankovog mosta u Beogradu. Pogledajte kako su se mama i ćerka snašle u ulogama manekenki i saznajte koliko Mladen Radulović utiče na Anabelin stil odevanja.

Pročitaj više

Raskinuli Veljko Ražnatović i Luna Đogani

Raskinuli Veljko Ražnatović i Luna Đogani

Mediji su mesecima pisali i govorili o ljubavi dvoje tinejdžera, deci naših poznatih zvezda, Svetlane Cece Ražnjatović i Anabele Đogani. Cecin sin Veljko i Anabelina ćerka Luna često su se sretali na raznim estradnim proslavama i dešavanjima. S obzirom da su oboje sličnih godina i da su slatki, između njih se stvorila simpatija, a zatim i dečija ljubav.

Pročitaj više