Lifestyle

Tvoje lice zvuci poznato

Vesti

ana bekuta najnovije vesti - strana 9

Udaje se Ana Bekuta

Udaje se Ana Bekuta

Folk pevačica Ana Bekuta udaće se po drugi put u svojoj 52. godini. Nakon dve godine zabavljanja sa Daliborom Minjinom, njih dvoje odlučili su da u junu svoju vezu krunišu brakom. Još razmišljaju da li će veselje napraviti samo za uži krug prijatelja i rodbinu ili će pozvati i brojne kolege.

Pročitaj više

Ana Bekuta pokazala dečka

Ana Bekuta pokazala dečka

Godinu dana veze bilo je potrebno da se folk zvezda Ana Bekuta i njen dečko, novosadski biznismen Dalibor Minjin, pojave zajedno u javnosti. Mladi Novosađanin je tako svoje premijerno predstavljanje imao u restoranu „Jezero“ na žurki koju je pevačica organizovala da proslavi izuzetno uspešan koncert u beogradskom Centru „Sava“. Još uvek pod utiskom, posle nastupa pred prepunom dvoranom, Bekuta se opustila, pa je tako i nazdravila sa svojim dragim, koji je sedeo za njenim stolom.

Pročitaj više

Ana Bekuta: Žene i u 50 godina mogu da izgledaju sjajno

Ana Bekuta: Žene i u 50 godina mogu da izgledaju sjajno

Folk pevačica Nada Polić, poznatija kao Ana Bekuta, godinama traje na našoj muzičkoj sceni. Nanizala je mnoge hitove, a na fizičkom izgledu mogu da joj pozavide i znatno mlađe koleginice. Najatraktivnija baka na estradi ističe da sa nestrpljenjem iščekuje svoj prvi solistički koncert u Sava centru, koji je zakazan za 22. februar, čime će proslaviti 25 godina uspešne karijere.

Pročitaj više

>