Region

Svet

Nikolin Otac: Marijana nije došla u Beograd kao Devica Marija

Otac ukućanina Velikog brata Nikole Maurovića, Stjepan je razočaran nesportskim i nekorektnim ponašanjem Nikole Nemeševića prema njegovom sinu i drugima koji su izigrani u zadataku sa kutijama.

Nikolin Otac: Marijana nije došla u Beograd kao Devica Marija



"Videli ste kako se Nemeš poneo kad su bili u kutijama. Normalno da je Nikoli prekipelo kad se nakon 12 sati u kutijama Nemeš poslužio takvim nesportskim, laktaškim načinom, samo da bi Marijana postala kapiten. Smatram da je to bilo vrlo nepristojno jer su bili dva meseca prijatelji u kući, a Nemeš je sad mnogo toga izigrao", rekao je Maurović.

On redovno prati rijaliti i zadovoljan je ponašanjem svog sina: "Koliko poznajem svog sina, on je tako odgajen da kad nekome kaže da je prijatelj, strogo se toga drži", izjavio je.

Stjepan je još komentarisao najpopularniji par u kući: "Ne znam je l' to najsrećnija ljubav? Mislim da je Marijana imala tih apetita i po Šibeniku, barem kako se priča. Ona nije došla u Beograd kao Devica Marija. Mislim da Nikola ne bi mogao pasti na takvu ženu. On drži do sebe, ima svoj imidž i karakter i nije mu potrebno da se spusti na tako niske grane. Kad izađe, moći će birati devojke. Bilo bi suludo da je spao na neku udatu ženu s detetom pa da nekome zagorča brak, a kakav je to brak Marijanin bio, to samo ona zna. Videli ste da je i s Milom bio samo prijatelj. Tamara nije u braku, ima dečka, ali ni tu se on nije previše kompromitovao ".



Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>