Region

Svet

Kaliopi snimila spot za pesmu Poruka (Foto)

Kaliopi, najbolji ženski vokal Makedonije i jedan od najboljih vokala na Balkanu, dobitnica brojnih nagrada i priznanja za svoja ostvarenja, velika humanistica te dobitnica priznanja "Majka Tereza", počasni Ambasador UNHCRa za Republiku Makedoniju, nastavlja uspješnu promociju svog zadnjeg albuma Poruka.

Kaliopi snimila spot za pesmu Poruka (Foto)





Album već do sad ima 2 super uspješna singla, niz nagrada u cijeloj Balkanskoj regiji, te zavidnu dikografsku nakladu. Iza cijelog projekta stoji izdavačka kuća Hit Records. Kaliopi također ima i promotivnu koncertnu turneju, te će vrlo brzo i diljem Hrvatske koncertno predstaviti album. Mega uspješni album makedonske dive je nastao pod okriljem hrvatskih producenata Darka Juranovića D'Knocka i Tihomira Preradovića Slow Mo'T-a, te je ovih ovih dana obogaćen novim videospotom za naslovnu pjesmu s albuma „Poruka". Režiser spota je Aleksandar Ristovski-Princ, za kostime se pobrinuo Aleksandar Nošpal, a za šminku i frizuru Zoran Šurbevski.



Inače, glazbu za pjesmu „Poruka" potpisuju Kaliopi i spomenuti glazbeni producent albuma Darko Juranović, koji je sa Slow Mo'T-jem autor aranžmana, a tekst je radila Kaliopi. Spot će do kraja ovog mjeseca biti promoviran u cijeloj Balkanskoj regiji.



Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Kaliopi

Povezane vesti:


>