Svet

Region

Steven Seagal ima 3 Ruskinje za seks a zlostavlja žene

Jedna od najvećih zvezda akcionih filmova Steven Seagal, naćiće se uskoro na osuđeničkoj klupi zbog seksualnog zlostavljanja i eksploatacije žena.

Steven Seagal ima 3 Ruskinje za seks a zlostavlja žene



Teške i ozbiljne optužbe podnela je njegova asistentkinja Kayden Nguyen, optuživši ga za seksualno zlostavljanje i seksualnu eksploataciju.

Seagal, koji obično u filmovim ima ulogu dobrog koji spašava žene u nevolji, u svom privatnom životu je daleko od toga. 23-godišnja devojka tvrdi da je zaposlio kao ličnog asistenta, a da je već prvog dana doživela šok.

Navodno je već prvi dan uhvatio za ruke, grubo pritisnuo uza zid, rastrgao joj košulju i gurnuo glavu među grudi. Na silu joj je raširio noge i stavio ruku u gaćice. Pokušao je i da je poljubi, posle čega se Nguyen uspela da pobegne.

Nakon što je zlostavljanje potrajalo još dva dana, odlučila je da napusti njegovu kuću, u kojoj je i živela. Tvrdi kako je nakon odlaska želela da dodje po svoje stvari, ali joj je rečeno da će ih dobiti jedino ako potpiše dokument u kom izjavljuje da neće podizati tužbu protiv glumca, navode strani mediji. 



Osim optužbi za seksualno zlostavljanje, bivša asistentkinja tvrdi kako glumac ima još tri mlade asistentkinje, Ruskinje, koje su mu na raspolaganju 24 sata dnevno, i to samo za seks.

Devojka traži suđenje u prisustvu porote i milion dolara odštete.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>