Region

Svet

Tekstopisac Saša Milošević Mare gost u emisiji Vip Špajz (Foto+Audio)

Gost sinoćne emisije VIP Špajz na radiju Svet Plus je bio poznati tekstopisac i aranžer Saša Milošević – Mare, sa kojim smo pričali o tekstopiscima monopolistima, o tome da li se može živeti od stare slave i pobedničke pesme na Evroviziji i uopšte o stanju na domaćoj muzičkoj sceni.

Tekstopisac Saša Milošević Mare gost u emisiji Vip Špajz (Foto+Audio)



Mare je pričao i o svom dokumentarnom filmu „Od Hana do Kana“ koji je nastao u saradnji sa Bobanom Markovićem i Emirom Kusturicom, a obrađuje temu trube kao instrumenta u Srbiji.

Sasa Milosevic Mare

Ovaj film biće prikazan premijerno na predstojećem trubačkom festivalu u Guči, a zatim će zaživeti na svim viđenijim festivalima u svetu. Saša se osvrnuo i na trenutnu, po njemu, lošu situaciju na domaćoj muzičkoj sceni Srbije i izrazio nadu da će se stanje poboljšati  jer veruje da dobra pesma i dobar glas mogu pobediti lošu konkurenciju.

Na kraju je pozvao sve zainteresovane izvođače da se priključe predstojećem festivalu „Vrnjačka Banja“ tako što će poslati svoju pesmu na odabir za učešće na ovom prestižnom muzičkom događaju u Srbiji.

Poslušajte gostovanje Saše Miloševića u emisiji VIP Špajz

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>