Region

Svet

Ceca i Mili poručuju: Ljubav živi

Novi album Svetlane Ražnatović će kako autori kažu napraviti pravu revoluciju u izdavaštvu načinom na koji će pesme biti promovisane, vizuelnim izgledom omota i marketingom. Jednostavnim natpisom na omotu "Ceca, Miligram, ljubav živi" autori šalju specifičnu poruku publici zbog situacije u kojoj se pevačica nalazi i neće promovisati novi album na uobičajen način.

Ceca i Mili poručuju: Ljubav živi



Idejno rešenje za Cecin CD je napravio Omar Saračević sa namerom da u ovom slučaju marketing bude prilagođen situaciji u kojoj se ona nalazi, sveden i odmeren a sa druge strane pomeri standarde kvaliteta na bolje i zada nove trendove.

"Moram da kažem da se i Ceca oduševila kada je videla kako će izgledati omot albuma, jer se radi o nečemu novom, sofisticiranom, do sada neviđenom na našem tržištu. Uz to, ona ima potpuno poverenje u sve što „Miligram” radi jer je kroz saradnju sa mnom godinama unazad imala samo uspehe", rekao je Aleksandar Milić Cecin kompozitor.

On je još otkrio da se radi o devet ljubavnih pesama koje opisuju razna stanja i osećanja u vezi sa ljubavlju. "Moj favorit je pesma „Ljubav živi”, koja nosi jednu posebnu emociju i stil koji do sada kod nas nije bio prisutan. Ceci se najviše svidela pesma koja govori o kodu sudbine", rekao je Mili.

Papir od koga će omot biti napravljen je pogodan za reciklažu, po ekološkim standardima i na taj način pomak i novina u Evropi pa i svetu.


Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>