Region

Svet

Seka se iz Gane vratila bez crnčeta

Pevačica Svetlana Seka Aleksić se vratila sa dvadesetodnevnog odmora ali bez prinove, kako se spekulisalo u njenom odsustvu.

Seka se iz Gane vratila bez crnčeta



U vezi sa celom pričom Seka je izjavila: "Pre svega smo išli u Ganu da se odmorimo. Ja sam već rekla da smo Veljko i ja odlučili da usvojimo dete, ali više o tome ne želim da pričam. Kada bude došlo vreme za to i kada uradimo takav jedan čin, naravno da nećemo kriti. I stvarno nije važno da li je dete bele ili crne boje. To je jedan human gest i svako malo biće je zaslužilo da ima jedan lep život, odakle god ono bilo", rekla je.

Pevačica je ispričala i o utiscima koje je ponela iz Gane: "Iskoristila sam svaki trenutak da se odmorim i napunim baterije za nove pobede! Svi su se čudili kako sam mogla 20 dana bez telefona i interneta, ali verujte da sam odmorila mozak. Vidim da ništa spektakularno nisam propustila. Stanovništvo Gane je ljubazno, kulturno, a pre svega prepuno neke pozitivne energije koju su preneli i na mene. Jako su mi se dopale žene koje na glavama nose marame zamotane kao turbane, pa sam odlučila da naredni period to bude moj novi imidž", rekla je Seka.

U društvu svog supruga Veljka je provela nezaboravni odmor koji je, inače, bio rođendanski poklon njene prijateljice i stilistkinje Tijane Todorović.

Foto: Alo

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>