Region

Svet

Darko Filipović prvo veče izgubio burmu i ženu

Pevač Darko Filipović samo što je sklopio brak, a već je doživeo prvu bračnu krizu. Naime, Darko je svoju prvu bračnu noć proveo sam u hotelskoj sobi, jer njegova supruga nije želela pijanog da ga pusti u krevet.

Darko Filipović prvo veče izgubio burmu i ženu



"Darko je malo više popio, što je poprilično iznerviralo njegovu suprugu, koja mu je cele večeri govorila da smanji piće ukoliko želi da noć provede u njenom krevetu. Međutim, Darko je nije slušao, pa čašu sa viskijem nije ispuštao iz ruke! Kad se patosirao od alkohola, drugovi su ga samo preneli u sobu koja se nalazi u hotelu u kom je svadba i bila organizovana, dok je supruga noć provela u njihovom zajedničkom stanu" - izjavio je izvor blizak paru i dodao:

"Da zlo bude veće, Darko je tek sutradan došao kući, i to bez burme na ruci, što je novopečenu gospođu Filipović dodatno iznerviralo. Uzalud joj se pravdao kako ju je zaboravio u hotelu na stočiću pokraj kreveta, ona preko tog postupka nije mogla da pređe".

Darko nije imao drugu mogućnost, već samo da potvrdi informacije koje je izvor naveo.

"Moji drugovi i ja smo oko 23.00 počeli da pijemo neko crno vino, koje me je brzo oborilo sa nogu. Ženu sam upozorio da ću se napiti, ali tek kad se raziđu gosti i ostanem sa najbližim društvom, što se i dogodilo. Za sve su krive one "dvojke" koje smo naručivali, a uz koje savršeno ide crno vino. Tako mi je propala prva bračna noć" - izjavio je Darko.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>