Region

Svet

Soraja: Brendone, jel si zaljubljen u Lestera? Brendon: Soraja,mnogo si ružna!

Tokom sinoćne  žurke Soraja je azgovarala sa Brendonom i u jednom trenutku ga  je pitala da li se zaljubio u Lestera, na što joj je on odgovorio podpitanjem da li je njoj neko rekao da je ružna.

Soraja: Brendone, jel si zaljubljen u Lestera? Brendon: Soraja,mnogo si ružna!



Soraja mu je na to uzvratila da bi možda bila lepša da je muško. Brendon je potom rekao Soraji da su joj štikle kao da je transvestit, a ona njemu da se naguzi, mada je možda njena štikla mala za njega. Soraju je Brendon toliko isprovocirao da mu je prosula čašu soka po licu, na što se on nasmejao i rekao da je to tako filmski.

Ipak, Brendon je i jutros nastavio sa provokacijama na Sorajin račun. Pa je pored konstatacije da je žurka bila super, zaključio  i da Soraja ima nebulozne izjave, šminka se temperama i plaši ga kada je vidi.

Po njemu Soraja ima lepo telo, noge i guzu, ali nije lepa devojka pa verovatno ima komplekse zbog toga. Brendon je odlučio da, iako je dobra devojka, neće da provodi vreme sa njom jer ona misli da je zaljubljen u Lestera. Nema pojma odakle joj takve ideje i misli da joj se možda Lester sviđa.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>