Region

Svet

Marina Perazić "ispljuvala" firmu koju je reklamirala

Marina Perazić sklopila je dogovor početkom januara sa firmom koja proizvodi preparate za mršavljenje, da će pomoću njih izgubiti suvišne kilograme. Međutim, nekoliko meseci kasnije, umesto da se pohvali postignutim rezultatima, ona je na svom "facebook" profilu žestoko "oplela" po svom poslodavcu, navodeći da zbog njihovih preparata ima ozbiljnih zdravstvenih problema.

Marina Perazić



"Užasno me boli i otečena mi je cela utroba, želudac, jetra, creva... Sva sreća, stavili su me pravi lekari na intenzivan detoksikacioni program ", upozorila je Perazićeva svoje prijatelje preko interneta.

"Imala sam dogovor sa njima da ako u roku od tri meseca smršam sedam do 10 kilograma, isplatiće mi novac o kojem smo se dogovorili pre početka reklamiranja tog proizvoda. Takođe, oni su mi rekli da sam njihovo zaštitno lice. Oni su sa mnom kontaktirali preko zajedničkog prijatelja i kada smo se čuli, izrazili su želju da ja budem ta koja će javno pokazati koliko sam smršala pomoću tog preparata. Sada kada sam smršala i kada sam se razbolela novac neće da mi daju", ispričala je revoltirana Marina.

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>