Region

Svet

Gagi Djogani: Spreman sam za novu devojku

Iako su planirali venčanje Gagi Đogani i manekenka Helena raskinuli su svoju višemesečnu vezu.

Gagi Djogani: Spreman sam za novu devojku



njih dvoje su od samog početka ozbiljno shvatili svoju vezu, pa su se samo nakon mesec dana verili i planirali da započnu zajednički život i zasnuju porodicu. Ipak, to se nije dogodili, ali su posle svega ostali u jako dobrim i prijateljskim odnosima.

"Veza između mene i Helene nije mogla da opstane zbog česte razdvojenosti usled koje su se ugasile emocije između nas. Osim toga, ona je veoma ljubomorna devojka, tako da je na neki način uništilo našu vezu. Nije mogla da razume moj posao i to da imam mnogo drugarica i obožavateljka već sam za svaku devojku koju poznajem morao da joj objašnjavam odakle se znamo i kakav je naš odnos. To mi je u poslednje vreme mnogo smetalo tako da sam odlučio da raskinem veridbu sa njom" - rekao je Gagi i dodao da planira da ostane u prijateljskim odnosima sa bivšom verenicom.

"I pored mnogih nesuglasica koje smo imali i dalje imam lepo mišljenje o Heleni, ona je zaista divna osoba. Nismo imali prilike da se vidimo posle raskida pošto je ona otputovala na Bahame, ali smo više puta pričali preko „Skajpa“. Dogovorili smo se da ostanemo prijatelji, ali ne postoji nada da ćemo obnoviti vezu."

Iako je u beogradskom klubu "Stefan Braun" viđen sa mladom pevačicom Marijom Lazić, Gagi demantuje pisanje medija da je u vezi sa njom i tvrdi da je ona ćerka njegovog dobrog prijatelja.

"Ta devojka je mnogo mlađa od mene, a njen otac je moj dobar prijatelj tako da nikada ne bih mogao da budem sa njom u vezi. Sreli smo se u klubu i u jednom trenutku su nas slikali fotografi, a sutradan je objavljeno da imam novu devojku, što nije istina. Marija lepo peva i veoma je talentovana, tako da ćemo možda sarađivati, mogla bi da bude pevačica u mojoj grupi „Funky G“ pošto Marini Uzelac uskoro ističe ugovor i planiramo da prekinemo saradnju" - objašnjava Gagi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>