Region

Svet

Mladen Radulović i Zorica Dukić u vezi?!

Za sve one koji su pratili rijaliti šou "Parovi" bilo je pomalo nejasno kakva je to veza između Zorice Dukić i Miloša Vukovića. Par izgleda ima veoma široke vidike, pa ni jednom ni drugom ne smeta ukoliko "padne" neki flert sa strane. Spekuliše se da je Zorica još jednom počela da "šara" i to sa manekenom Mladenom Radulovićem.

Mladen Radulović i Zorica Dukić u vezi?!



Zorica i Mladen su nedavno viđeni u jednom kafiću u centru Beograda, a na to je Zorica dala sledeći komentar: "Šta je tu čudno što se dve javne ličnosti sreću?! Mladena znam od ranije iz sveta modelinga, a planiramo i da radimo neke zajedničke projekte. Miloš i ja smo i dalje u vezi i sve je normalno", rekla je.

Izvor blizak Zorici, koji je želeo da ostane anoniman otkriva da nije reč samo o drugarskom izlasku i kaže: "Posle rijalitija, Mladen je poslao Zorici poruku u kojoj joj je čestitao na pobedi i tako je krenulo njihovo dopisivanje, a potom izlazak u grad, koji se vrlo brzo pretvorio u nešto više od običnog drugarstva. Otud i ne čudi što su nedavno uslikani zajedno na humanitarnoj žurki u jednom klubu."

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>