Region

Svet

Srpski Top Model: Izbačena Dejana (Foto + Video)

Sedam veličanstvenih lepotica uputilo se u okruženje koje nema dodirnih tačaka sa glamurom, šminkom, visokim potpeticama. Na vojnom poligonu, obučene kao specijalci devojke su prošle pravi vojnički dril, kako bi pokazale borbenost i izdržljivost.

Srpski Top Model: Izbačena Dejana (Foto + Video)



Dok su specijalci vikali na njih, devojke su trčale preko prepreka, puzale kroz blato, uletale u kanal - sve do cilja. Bojana je nezgodno pala i povredila ligament, Kendi je pokušala da nadglasa specijalca i da izvede trik koji ju je diskvalifikovao, a kao najsnalažljivija pokazala se Dejana koja je za nagradu dobila šoping.

Na Beogradskoj reviji mode sve je vrvelo od manekenki. Neda je opet dobila najviše poslova, a jedan francuski skaut želeo je da je upozna. Dejana se veoma potresla što je izvisila za reviju Suzane Perić i to samo zbog alergije na koži.

Srpski Top Model: Takmičenje napustila Nera Paštor (Foto)
Novi zadatak odveo je potom modelsice u Novi Sad, na Petrovaradinsku trvrđavu, gde su u roku od 15 minuta prateći putokaze birale garderobu na punktovima, sklapajući idealnu odevnu kombinaciju. Pod budnim okom prolaznika, devojke su se trčeći presvlačile misleći da je najbitnije da stignu prve do cilja. U trci sa vremenom, Ana Minkić je pokazala da je veliki drug, kada je pritekla u pomoć Nedi koja se batrgala na štiklama. Nagrada je pripala Bojani koja se i lepo skockala i protutnjala trvrđavom uprkos povredi. 



Devojke su ovog puta na fotografisanju bile u vatrenim čeljustima. Bile su akcione heroine na motoru, neustrašive junakinje koje odolevaju vatrenim izazovima. Neke su se propisno uplašile ekplozija koje su im zaglušivale uši, a u kompletan ambijent najbolje se uklopila Ana Minkić. 



Miša Obradović posebno se brecnuo na Nedu koja nije bila zadovoljna svojom fotografijom.S obzirom da joj ovo nije bio prvi put da pokaže nesigurnost i nespremnost da primi kritiku, Miša je probao još jednom da joj održi lekciju koju je ona primila sa suzama. To je na kraju i bio jedan od razloga da se u najužem izboru za izbacivanje iz šoua nađu dve krajnosti: Neda kao devojka koju prevelika želja sputava čineći je ranjivom i nesigurnom i Katarina kao takmičarka koja je učešće olako shvatila.

Uz dosta kritika obe su se provukle kroz iglene uši, a iz serijala je ispala Dejana. Neša je naveo da je razlog njen netipičan izgled za modela, a Ivana se pozvala na reč klijenata koji je nisu birali za revije. Dejana je tako postala deveta devojka koja je napustila takmičenje, ali ne i svet modelinga.





Izvor: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>