Region

Svet

Nadal ljut na Djokovića zbog slavlja u Madridu

Još uvek aktuelni prvi teniser sveta Rafael Nadal naljutio se na Novaka Đokovića posle finalnog meča na turniru u Madridu.

Nadal ljut na Djokovića zbog slavlja u Madridu



Naime, posle pobede Novaka Đokovića nad Rafaelom Nadalom u finalu turnira u Madridu, svetski teniser broj jedan izjavio je kako je Novak prevršio svaku meru dok se radovao i slavio posle meča.

Nole proslavio titulu uz trubače i Harisa Džinovića (Video)
Novak je posle meča samo raširio ruke i odmah dotrčao da pozdravi svog rivala i sudiju, tek nešto više emocija je pokazao kada je prišao svojoj loži. Ipak, Nadalu je zasmetalo kada je čuo da je prava proslava usledila tek u hotelu uz narodnjake i alkohol.

"Svako proslavlja pobede kako smatra da je najbolje. Pobeđivao sam na turnirima poput madridskog, i na važnijim, i nikad mi nije palo na pamet da to proslavljam. Ne bi mi bilo drago da me vidi igrač koji je poražen u finalu. Očigledno da on ne brine o tome" – izjavio je Nadal.

Sa druge strane braća Brajant koja su direktno bila pogođena Novakovom žurkom, jer nisu mogli da spavaju, izjavili su kako Novak zna da proslavi svoj uspeh.

"Ovaj tip zna kako da proslavi uspeh. Niko nije mogao da spava zbog Novakovog slavlja. Bravo, Novače!" - napisao je Bob Brajan na svom Tviter profilu.

Rafi možemo samo da poručimo, da ko gubi ima pravo i da se ljuti, dok Noletu želimo da priredi još mnogo ovakvih slavlja kao što je imao u Madridu.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>