Region

Svet

Milica Todorović: Neću zavoditi Bred Pita

Pevačica Milica Todorović je nedavno dobila poziv da se pojavi na kastingu za film "Snežana i sedam patuljaka" koji će režirati Bred Pit i Anđelina Džoli. U jednom od intervjua Milica je izjavila da jedva čeka da se kasting održi i da neće pokušavati da preotme muža Anđelini.

Milica Todorović: Neću zavoditi Bred Pita"Film Snežana i sedam patuljaka tek treba da se snima i ukoliko dođe do realizacije, Kusturičin pomoćnik Boban mi je rekao da bi on mene poveo na kasting u Mađarsku. Još ne znam kada će se održati, ali svakako da ću se tamo pojaviti jer bi to za mene bio veliki profesionalni izazov", rekla je Milica.

Na intrigantno pitanje o tome da li bi volela da se svidi Bred Pitu ukoliko dođe do saradnje, pevačica odgovara: "Bred je san mnogih devojka, ali ja njega ne gledam na taj način! Ukoliko mi se ukaže prilika da zaigram sa njim, taj odnos bi bio isključivo profesionalan, jer ja nisam otimačica muževa, a pored toga sam emotivno kompletno ispunjena."

Čaršijske priče da uz nju "ne ide" dečko kao što je Rade Kovačević, Milicu ne zanimaju. Mlada pevačica ističe kako je  Rade divan dečko i da joj u potpunosti odgovara. Sigurna je u to da joj mnoge devojke zavide na izboru.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>