Region

Svet

Milica Todorović u filmu Bred Pita?!

Zvezda Granda” Milica Todorović dobila je poziv da se pojavi na kastingu za film "Snežana i sedam patuljaka", koji će režirati Bred Pit i Anđelina Džoli. Uloga princa biće poverena Bredu dok Snežana može pripasti i našoj pevačici.

Milica Todorović u filmu Bred Pita?!



Nakon što se pokazala kao veliki profesionalac i odlična glumica u operi Emira Kusturice "Vreme Cigana", Milici je usledio poziv od Bobana Dedejića, Kustinog pomocnika.

"Boban mi je predložio da se prijavim za ulogu Snežane i prvo sam se bojala jer nemam glumačkog iskustva, a onda sam o svemu razgovarala sa glumicom Goricom Popović. Ona me je ohrabrila da je na filmu lakše nego u pozorištu i to me utešilo, da budem iskrena. Saradnja sa Kusturicom me je naučila da život daje različite šanse i da ih treba iskoristiti. Uvek se setim naših proba koje su bile izuzetno teške, ali smo na kraju svi radili svoj posao najbolje moguće – kaže Milica i dodaje:

"Ostalo je na tome da kada bude raden kasting u Mađarskoj svakako idem da okušam sreću. Pa šta bude. Nemam bojazan da se neću snaći, a i engleski mi ide dobro" – ističe Milica.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>