Region

Svet

Rada Manojlović: Estrada je preplavljena zavišću

Zvezda Granda Radmila Manojlović nikada se javno nije izjašnjavala o odnosima koji vladaju na estradi i o svojim koleginicama, bar ne u negativnom kontekstu, ali to ne znači da ne bi imala šta da kaže.

Rada Manojlović: Estrada je preplavljena zavišću



"Kada dolaziš sa sela ljudi te odmah drugačije posmatraju. Kažu, ona nije išlifovana, ali ja se samo nasmejem na takve komentare. O svojim kolegama i koleginicama sve najbolje, iako možda ne mislim tako. Ne želim da o tome pričam za novine, niti da na taj način stičem publicitet. Sve što imam ja im kažem u oči, ali nije estrada tako bajna kao što ljude misle", rekla je  Rada.

O komentrima na svoj račun, a priznaje da ih ima i da su stizali do nje, ona kaže: "Verovatno da u svakom poslu ima zavisti, ali na estradi je to baš izraženo. A sve se da proveriti. Savršeno dobro znam ko mi je prijatelj, a ko nije, ali bez obzira na sve ja te ljude ne prozivam po novinama. Shvatila sam da su žene, koje su zadovoljne sobom, svojim izgledom, karijerom i životom nemaju potrebe da pljuju mlađe. U svakom žitu ima kukolja, pa ima i onih koji su zavidni"

Viber

Izvor: Svet Plus

Tagovi

Povezane vesti:


>