Region

Svet

Darko Lazić i Milica Todorović umalo poginuli na putu za Jagodinu

Pevač Darko Lazić i pevačica Milica Todorović za dlaku su izbegli smrt kada su se zbog neprilagođene brzine i klizavog kolovoza par puta prevrnuli i na kraju udarili u stub na putu za Jagodinu.

Darko Lazić i Milica Todorović umalo poginuli na putu za Jagodinu



Naime, Milica i Darko su imali ugovoren nastup koji ime je organizovao Dragan Marinković Palma. Do nesreće je došlo kada je pevač zbog neprilagođene brzine izgubio kontrolu na volanom, da bi se posle prevrtanja zakucao u stub. Prema rečima izvora Darkow BMW 5 je potpuno uništen, ali na sreću njih dvoje su prošli samo sa lakšim povredama.

Milica koja je još uvek u šoku objasnila je novinarima kako su ona i njen kolega za dlaku izbegli smrt.

"Bog nas je pogledao! Moglo je svašta da nam se dogodi, ali imali smo sreće jer iza nas nije bio nijedan automobil" priseća se pevačica, i dodaje: "Krenuli smo na nastup u Jagodinu i na jednom delu puta počela je da pada kiša, pa je Darko u sekundi zbog klizavog puta izgubio kontrolu nad kolima. Okrenuli smo se četiri puta i na kraju udarili u stub. Bilo je strašno, ali zahvalna sam Bogu što nas je spasao jer smo prošli bez težih telesnih posledica"  - rekla je Milica.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>