Region

Svet

Veliki brat: Sara skinula bokserice kako bi spasila muškarce (Video)

Pošto je Žena Lavica zarobila sve muškarce u kući, učesnice imaju zadatak da za tačno dva minuta obuku svoje kostime superžena i okupe se u dnevnoj sobi, posle čega će jednoj od njih biti poveren zadatak da pokuša da oslobodi jednog muškarca.

Veliki brat: Sara skinula bokserice kako bi spasila muškarce (Video)



Prva ukućanka koja je morala da spasi jednog od muškarca iz kandži Žene Lavice je Sara, koja je dobila zadatak da za 90 minuta ledenom muškarcu skine bokserice i dostavi ih Ženi Lavici.

Uzela je fen i uperila ga u led, pa je skulpturu izudarala turpijom kako bi što pre skinula bokserice. Zadatak je izvršila dovoljno brzo i time dobila pravo da oslobodi jednog stanara, a odlučila je i da spasi Horvata. Stanarke je pitala slažu li se sa njenom odlukom, a niko, osim Marijane, nije imao ništa protiv. Marijana bi naravno spasila Nemeša.

"Ne slažem se s odlukom, ali to je bio tvoj izbor', rekla je Marijana, posle čega  je Sara pitala koga bi ona spasila. "To ti je glupo pitanje", prokomentarisala je Marijana, kojoj njen dragi Nemeš, posle samo jedne noći koju su proveli razdvojeni, očigledno jako nedostaje.

Obučene u superžene, ukućanke će morati dobro da se potrude da oslobode svoje muškarce, a u tome će im pomoći i nova ukućanka Antonija Jovanović iz Opatije, koja se za potrebe nedeljnog zadatka zove Diva Antonela.

Njena supermoć je hrana koja ubija, a skriveno oružje kečap i senf. Dosadašnje stanarke kuće Velikog brata svoju novu cimerku dočekale su u dnevnom boravku, a iako su u početku bile na oprezu zbog nove stanarke, devojke su se ubrzo opustile i Antoniji, posle Sarinog predviđanja da će u kuću ući još neko, prepričavali koliko su do sada izgubili para zbog kršenja pravila.

Nova stanarka Antonija samim je svojim dolaskom uzburkala strasti u kući, ali i probudila znatiželju u stanarkama. Marijana je pokušala iz nje da izvuče informacije iz spoljnog sveta, ali Antonija nije htela ništa da kaže.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>