Ostalo

Sme�no

Najčešće ženske seksualne fantazije

Ako ste pomislili da žene nemaju fantazije o perverznim stvarima, grešite. Naime, prema novim istraživanjima, žene podjednako maštaju o raznim situacijam i seksualnim činovima kao i muškarci.

Najčešće ženske seksualne fantazije



Mi vam predstavljamo deset najčešćih ženskih fantazija:

1. Egzibicionizam - Ovo podrazumeva široko područje, jer mnoge žene imaju različitu definiciju šta bi to spadalo pod egzibcionizam. Uglavnom to uključuje korišćenje raznih seksualnih pomagala i odeće kao blaži oblik, pa do seksa na javnim mjestima kao malo radikalniji oblik.

2.Trojka s još jednim muškarcem - Ova fantazija  više je zastupljena kod mlađe populacije. Uključuje služenje dvojici muškaraca, a  oni su u ovom slučaju, tipično heteroseksualni i zainteresovani samo za nju, što celu akciju usmerava prema njoj takođe.

3. U krevetu sa ženom - Naučna istraživanja su pokazala, da je svaka žena barem jednom u životu imale erotsku maštariju u kojoj su sa drugom ženom.

4. Silovanje - Većina psihologa veruje kako ova fantazija omogućava ženama da imaju divlji, prljavi seks bez osećaja krivice koja sledi nakon toga. Treba ipak naglasiti da je ovo samo fantazija,i da je u principu daleko od pravog čina silovanja koji je sve samo ne uzbudljiv. U ovom scenariju zapravo se kombinuju dve maštarije, submisivnost i seks sa strancem, i treba je gledati kao na igru.

5.Voajerizam - Ako mislite da žene ne vole da gledaju druge ljude dok se zabavljaju, potpuno grešite. Ona to voli iz istih razloga kao i muškarci: erotično je, uzbuđujuće i malo je tabu. Može da mašta kako gleda kroz špijunku ili prozor, ili pak špijunira par u parku.

6. Seks na javnom mestu - Ovu fantaziju najčešće imaju muškarci, ali žene pri samom izboru javnog mesta na kom bi imale seks koriste više mašte.

7. Dominacija - Žene vole jake muškarce koji ih mogu uzeti u naručje i odvesti u zalazak sunca. Ipak, iznenadiće vas činjenica kadasaznate da je jedna od njihovih fantazija i dominacija nad takvih muškarcem, naravno u spavaćoj sobi. To uključuje vezivanje za krevet i slušanje njenih naredbi, a celi scenario vrti se oko služenja njenom telu i žudnji za njenom pažnjom. Zašto? Pa jednostavno uživa da ima kontrolu uz potpunu devociju svojeg muškarca.

8. Seks sa strancem
- Seks bez obaveza je ono što bi mnoge žene želele da iskuse, ali ne žele zbog straha i osećaja krivice. Definitivno će se uzbuditi i na samu pomisao kako joj prilazi nepoznat muškarac u zadimljenom klubu i odvodi je u svoju sobu na dugu, vruću noć divljeg seksa.

9. Striptiz - Mnogima ne bi bilo prijatno da se potpuno  svuku na javnim mestima, ali ova fantazija podrazumeva upravo to. Ženama se sviđa ideja napetosti koju stvara lagano skidanje odeće, kao i vrući ples na šipci. Zato što joj užitak govori kako je smatraju atraktivnom.

10.
Mlađi muškarac - Jedna od najčešćih i najstarijih ženskih fantazija u kojoj zrela žena zavede mladog muškarca.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>