Region

Svet

Gagi i Anabela: Ponovo smo porodica

Skoro dve godine nakon razvoda bivši supružnici Anabela Bukva i Gagi Đogani otkrivaju kako su zarad sreće naslednica Lune i Nine oprostili jedno drugom sve grehe i ponovo izgradili blizak odnos .

Gagi i Anabela: Ponovo smo porodica



U ekskluzivnom intervjuu za “Story”, Anabela i Gagi stavili su tačku na višemesečne
nesuglasice uzrokovane mučnim i iznenadnim okončanjem 18-godišnje ljubavne priče. Rastali su se leta 2009, a uprkos tome što je pevačica posle bračnog kraha ispričala kako ju je nekadašnji suprug i fizički i psihički zlostavljao i varao, dok je on tvrdio da mu je ona upropastila život i uzela mu sve što je imao, sada je problemima napokon došao kraj.

Prošlog petka na proslavi šestog rođendana njihove mlađe ćerke Nine njih dvoje su i javno pokazali da su zakopali ratne sekire i jedno drugom oprostili sve grehe. Iako je Anabela sama, a Gagi srećno zaljubljen i veren, bivši partneri ne kriju da se i dalje jedno pored drugog osećaju dobro, otkrivaju kako su posle brojnih nesporazuma uspostavili blizak odnos, ali objašnjavaju i da li postoji šansa da jednog dana obnove zajednicu koju su negovali gotovo dve decenije i u kojoj su rođene njihove naslednice Luna (15) i Nina (6).
Oni su otkrili kako su uspeli da uspostave normalan odnos nakon razvoda:

"Uskoro će dve godine od razvoda. Bilo je konfuzno na početku i prve godine nakon razvoda bili smo u veoma lošim odnosima. To je bio težak period za oboje, a i za decu. Bitno je da smo mentalno ostali zdravi i da smo u poslednjih osam meseci uspostavili normalnu komunikaciju, shvativši da su nam deca najbitnija. Ninin rođendan je naša prva zajednička proslava nakon razvoda" – rekao je Gagi, dok je Anabela priznala šta je bio razlog njihovog neslaganja tokom protekle dve godine:

"Bili smo u lošim odnosima, ali to je zato što su rane bile sveže. Hvala Bogu, sve je to
iza nas. Već dve godine nismo u braku i shvatili smo da je zbog dece najvažnije da budemo u dobrim odnosima. Deca su dovoljan razlog da prevaziđemo sve nesuglasice i trudićemo se da tako ostane do kraja života.

A na pitanje postoji li šansa da obnove vezu, Anabela je rekla:

"Gagi i ja se već duže vreme odlično slažemo i učestvujemo u svemu što se dešava našim naslednicama. Moj bivši suprug nije bio gost na proslavi rođendana, već roditelj, ali nije istina da smo obnovili romansu, kao što se spekuliše" – dok je Gagi otkrio da prema bivšoj supruzi više ne gaji romantična osećanja:

"Prema Anabeli ne gajim nikakve emocije, osim kao prema majci naše dece. Poštujem je i kao prijatelja ću je voleti do kraja života. Poznajem je od sedamnaeste godine i proveli smo pola života zajedno. Ne mogu o njoj da mislim ništa loše. Kada se posvađamo, odmah sutradan me prođu loši osećaji i odljutim se" - rekao je i dodao da je srećno zaljubljen u češku manekenku Helenu, te da nisu istine spekulacije o tome da su raskinuli veridbu, dok Anabela otkriva da je još uvek sama.

Izvor: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>