Region

Svet

Srpski Top Model: Marina napustila takmičenje (Video)

Manekenke su nastavile sa obavezama. Imale su čak dva kastinga. Prvi, netipičan bio je za Fashion HR. Devojke su obilazile štandove na kojima su kreatori izlagali, predstavljale sebe u najboljem svetlu kako bi dobile posao. Najbolje su se snašle Bojana, Milica i Neda, koja je dobila dve revije.

Srpski Top Model: Marina napustila takmičenje (Video)





Ostale devojke su zbog toga bile ljubomorne, a najviše zavisti pokazala je Ana Minkić. Bojana je imala peh na reviji, jer se na završnom defileu saplela i pala. Međutim, imala je sreću jer publika nije najbolje videla njen pad. Devojke su bile oduševljene zgodnim manekenima, s kojima su prvi put radile, pa su ih u bekstejdžu jurile i ćaskale s njima.

Srpski Top Model: Devojke uspešno obavile zadatke (Video)
Sledeći zadatak bilo je fotografisanje u borilačkom klubu. Nedina stidljivost je izbila na površinu kada je pozirala sa manekenom: toliko se postidela da je bila sva crvena i nije mogla da se opusti. Za razliku od nje Bojana Banjac je bila sjajna i kao nagradu je dobila slikanje u studiju Miše Obradovića. 



Na kasting za Volkswagen Neda i Ana nisu ponele book, pa ih je Ivana izgrdila i odmah su bile diskvalifikovane. Marina je na opšte zaprepašćenje izjavila da ne želi taj posao i da će ga prepustiti nekoj drugoj.

Ivana Stanković se zbog toga veoma naljutila, jer nije mogla da razume da takmičarka Srpskog top modela, kojoj je želja da postane model, odbija posao u startu! Ova greška je skupo koštala Marinu, koja je po odluci žirija sedma devojka koja je napustila takmičenje za titulu „Srpski top model"!



Izvor: Prva.rs

Viber

Izvor: Svet Plus


>