Region

Svet

Marijana: Idem da se obesim! Nemeš: Posle dodji u krevet

Od kada je Nemeš žonglirao sa bebom, i rekao da se on u kući samo zeza, Marijana pada u sve veću i veću depresiju. Nemeš se trudi da joj pomogne, ali samo na rečima.

Marijana: Idem da se obesim! Nemeš: Posle dodji u krevet



Sve je očiglednije da je Marijani mnogo teže jer je izgleda shvatila šta je sve čeka kod kuće. Sinoć je tako, iz čista mira, rekla kako ide popušit jednu, istušitarat se i obesit se! Pospani Nemeš kao da nije čuo njene reči, pa joj je samo rekao: “Dođi posle u krevet!” Marijana se istuširala i popušila, a treće obećanje nije ispunila, ali je očigledno da se sve lošije i lošije oseća.

Dodatnu nervozu unose joj Nikola i Bojana koji pomalo pokvareno stalno dolivaju ulje na vatru svojim pametovanjem i pitanjima. Nikola ne može da se smiri, već joj neprekidno dosađuje pitanjima – da li je svesna šta je čeka napolju i šta će da radi, kao i gde će sa detetom. Bojana nije ništa manje pokvarena, a sve pod maskom zabrinutosti. I ona postavlja ista, glupa pitanja, i uopšte ne vidi da je Marijani loše. U jednom trenutku su čak Bojana, Tamara i Soraja počele da se šale da će produkcija sigurno uvesti i Marijaninog muža u kuću, ne bi li tako postigli veću gledanost.

Izvor: Pulsonline

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>