Region

Svet

Saša Popović nema poverenja u Željka Mitrovića

Direktor „Grand produkcije“ Saša Popović u intervjuu za jedan nedeljnik pokazao je da njegova komunikacija sa Željkom Mitrovićem nije baš idealna. On je sada pokušao da demantuje tvrdnje vlasnika Pinka iznete u ekskluzivnom razgovoru za Kurir 18. aprila.

Saša Popović nema poverenja u Željka Mitrovića



" Svi tračevi koje sam čuo i sve o čemu se šuškalo u medijima, ne samo sada nego i pre osam meseci, bilo je generisano iz „Grandovih“ ambicija" - rekao je tom prilikom Mitrović, a Popović priča sasvim drugu priču:

"Željko Mitrović je jednom prilikom rekao da to potiče iz“Grandove“ kuhinje. Tvrdim da to nije istina i da se te spekulacije plasiraju s druge strane!"

Popović je izjavio i da nije tačno da će se nedeljno emitovati samo dve „Grandove“ emisije.

"Pouzdano tvrdim da će se svih pet „Grandovih“ emisija koje su se do sada emitovale na ovoj televiziji (Pinku, prim. aut.) i dalje prikazivati. Ništa se ne menja!" - naglasio je Popović, iako nam je Mitrović u intervjuu dao drugačiju informaciju:

"Danas postoji opšti trend sužavanja produkcije i toga su svesne obe strane. Mislim da mi te stavove delimo s njima („Grandom“, prim. aut.), pre svega sa Sašom Popovićem, koji je u razgovoru sa mnom rekao da bi u budućnosti broj „Grandovih“ sadržaja mogli da smanjimo i da celu priči svedemo na maksimalno dve emisije nedeljno."

Izvor: Kurir

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>