Region

Svet

Parovi Srbija: Takmičari ljuti zbog smanjenja nagrade

Vilu Laneta Gutovića, u kojoj je prethodna četiri meseca sniman rijaliti „Parovi", sutra uveče će napustiti pobednik sa 240.000 evra. Nagrada je samo dva dana pre finala umanjena za deset hiljada evra zato što su se Zorica i Miloš došaptavali.

Parovi Srbija: Takmičari ljuti zbog smanjenja nagrade



”To nije tačno, nismo šaputali, Miloš me budio. Ne spavam sa bubicom”, brecnula se Zorica. I ostali finalisti bili su revoltirani odlukom produkcije s obzirom na to da im je poslednjih desetak dana nagrada umanjena za nekoliko desetina hiljada evra zbog sitnica.

“Zbog banalnih stvari smanjuju nagradu, što nije u redu! Zašto ne skinu honorar onima koji pogreše? Ranije su skidali tako, to je bilo sitno. Sad sve po deset hiljada evra”, istakla je Slađa koja sa dečkom Igorom ima najveću šansu za pobedu.

Pored njih, u finalu su Karolina i Peđa D' Boj, Kristina i Danijel, kao i Zorica i karatista Miloš.

Produkcija Srećne televizije pripremila je bogat program za subotnje finale, koje će voditi glumica Jelena Helc. “Pobednici rijalitija odneće glavnu nagradu, a drugoplasirani će imati priliku da odu na nezaboravno luksuzno putovanje”, rekla je Ana Marković, odgovorni urednik televizije Hepi.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>