Svet

Region

Ekskluzivna fotografija sa snimanja Šakirinog spota

Singl Rabiosa, atraktivne kolumbijke Šakire od danas se može čuti na radio stanicama. U engleskoj verziji pesme pojavljuje se reper Pitbull dok se u španskoj Šakiri pridružuje El Cata, domenikanski reper, producent i kompozitor. Video za ovaj singl se trenutno snima a kako će izgledati možete naslutiti sa ekskluzivne fotografije sa snimanja .

Ekskluzivna fotografija sa snimanja Šakirinog spota





Šakira će nastupiti u Beogradskoj areni, 9. maja u okviru turneje "The Sun Comes Out“. Jedna od najuspešnijih i najuzbudljivijih svetskih izvođača, nastupiće po prvi put u Beogradu i ispuniti snove svih svojih obožavaoca.
 
Ovogodišnja turneja, na kojoj promoviše svoj novi album, a na kojem se nalazi i najzaraznija pesma prošlog leta, ‘Waka Waka’, nastavlja da pomera granice koncertnog iskustva, donoseći fanovima spektakularno iskustvo. Njen dvosatni nastup je mešavina muzike za ples, divnih balada i snažnog rocka dok su njeni su koncerti najbolji dokaz zašto je upravo ona jedna od pravi muzičkih zvezda.

Šakira se trenutno odmara u Barseloni u zagrljaju svog dečka Džeralda Pikea, defanzivca Barselone. Iz Barselone će Šakira krenuti na evropsku turneju koja će početi 5. maja koncertom u Budimpešti.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>