Region

Svet

Maju Nikolić privodi sud

Pošto se pevačica Maja Nikolić nije odazvala ni na treći poziv suda na saslušanje zbog optužbe za uvrede na račun jevrejskog naroda u rijalitiju „Dvor“ pevačica na sledeće ročište biti privedena.

Maju Nikolić privodi sud



"Pevačici Maji Nikolić sud je najpre poslao dva poziva na kućnu adresu koju su imali, a pošto se nije pojavila na dva ročišta zbog pogrešne adrese, sudski činovnici stupili su u kontakt s Televizijom Pink i od njih dobili još jednu potencijalnu adresu ove pevačice. Poziv su poslali na novu adresu za ročište koje je bilo zakazano za juče, ali ona ponovo nije došla. Ukoliko se ne bude odazvala ni na sledeći poziv, postoji mogućnost da bude privedena na saslušanje“, rekao je izvor, dok je Maja ponovo negirala da je bilo šta dobila od suda.

"Ništa nisam dobila od suda! Informacije o tome da mi je poslat poziv za saslušanje su netačne. Pojaviću se, nisam kriminalac! Uostalom, neka me privedu!“, izjavila je Nikolićeva.

Povodom optužbe za vređanje Jevreja od strane Maje i Miloša u Palati pravde je juče saslušana i Mika Kostić, koja je bila svedok razgovora.

"Najpre sam ja ispričala svoju verziju događaja, a potom mi je sudija pustio snimak kako bi utvrdio da li se moj iskaz poklapa s onim što je kamera zabeležila. Na saslušanje sam došla sama, nisu sigurni da li će biti potrebe ponovo da svedočim, a što se mene tiče, volela bih da se to reši uz izvinjenje“, rekla je Mika.

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>