Region

Svet

Parovi: Sladja i Igor glavni favoriti za osvajanje 270.000 evra

Denserka Slađana Delibašić i njen dečko Igor Matić trenutno imaju najveće šanse da u subotu napuste rijaliti „Parovi" sa 271.000 evra. U superfinalu na Hepi televiziji, pored njih dvoje, ostali su Danijel Đurić i Kristina Spremo, koji ih po broju glasova u stopu prate. Do poslednjeg dana u vili Laneta Gutovića ostaju i Peđa D' Boj sa Karolinom, kao i karatista Miloš Vuković sa devojkom Zoricom Dukić.

Parovi: Sladja i Igor glavni favoriti za osvajanje 270.000 evra



Iako je bilo predviđeno da rijaliti traje 101 dan, ukućani su pristali na predlog produkcije da u vili ostanu 121 dan jer će i za taj produženi boravak dobiti honorar. Pobednik prvog serijala ovog rijalitija u kojem su učestvovali poznati parovi biće proglašen u subotu, što je stvorilo dodatnu tenziju među takmičarima. Kako saznajemo, najveće šanse za pobedu imaju denserka Slađa i njen dečko Igor, koji se zabavljaju osam godina, a u rijalitiju su pokazali sve - od svađe do ljubavi.

Oni su očigledno iskrenošću osvojili publiku jer su javno govorili o svom odnosu, raskidima i ljubomori, koji čine njihovu vezu. Po broju glasova u vrhu tabele nalaze se i pevač Danijel, koji je u rijaliti ušao sa Kristinom, dok Peđa i Miloš sa svojim partnerkama imaju najmanje šanse za pobedu. Većina preostalih ukućana složila se u tome da bi deo novca od glavne nagrade dala u humanitarne svrhe." Mnogo je onih kojima je novac potreban. Deo novca bismo odvojili za dečaka sa Kosova koji mora da operiše oči, a znam da je i deci u Zvečanskoj svaki dinar dobrodošao. Volela bih da pomognemo i Dušici, koja je ulazila u rijaliti kao par iz naroda jer joj treba za operaciju", rekla je Slađa.

Njenu priču podržao je i Danijel, koji bi se dobro raspitao kome je novac potreban i predložio da bilo ko da pobedi deset odsto od ukupne sume pokloni deci bez roditelja, čemu se pridružio i Peđa D Boj. Jedini koji je odbio da komentariše kako bi potrošio nagradu i da li bi i koji deo sume dao u humanitarne svrhe je karatista Miloš.

"Svi pričate da ćete dati novac, a ko zna da li ćete to stvarno uraditi?! Ja u sportu stalno tražim sponzore jer nema novca, tako da ne znam da li bih nekome poklonio deo novca ako ga osvojim", bio je direktan Riki, koji trenutno pored Peđe ima najmanje šansi za pobedu. Svoju lošu poziciju negde je predvideo Peđa D' Boj, pa je poslednjih nekoliko dana izuzetno nervozan i svađa se sa svima, dok partnerku Karolinu nagovara da se trgne jer moraju da se bore za pobedu.

" Sad treba da damo maksimum! Ovo ti je kao kada trčiš poslednjih sto metara, ispuštaš dušu ali daješ maksimum da bi pobedio. Mnogo je novca u igri, možda nam se isplati. Hajde, pokreni se, bum, bum", kazao je Peđa Karolini.

Izvor: Press

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>