Region

Svet

Viki Miljković i Halid Bešlić u provodu po Sarajevu (Foto)

Prošli vikend, pevačica Violeta Viki Miljković provela  je u Sarajevu koji je posetila kako bi se između ostalih, videla i sa svojim dugogodišnjim prijateljem, a sada i saradnikom Halidom Bešlićem.

Viki Miljković i Halid Bešlić u provodu po Sarajevu (Foto)



Osim standardnih tema koji već ima ovaj pevački tandem, Miljkovićeva i Bešlić su napravili i plan oko promotivnih aktivnosti dueta „Ne zna juče da je sad“ koje ih očekuju ne samo u Srbiji i Bosni, već i u Hrvatskoj, Makedoniji i Sloveniji.



Inače, ova pesma koja je snimljena početkom februara je sada dobila svoje finalno izdanje, a publika će imati priliku da je čuje za desetak dana. Pomenuti duet će se naći na novom Bešlićevom albumu koji izlazi uskoro, kao i na komplilaciji najvećih hitova Viki Miljković. Inače, folk zvezde su, osim priče o poslu, organizovale sebi i dobro druženje, te je bilo prilike i za uživanje, šetnju gradom i uživanje u tamošnjim đakonijama. Po povratku u Beograd, Viki je u emisiji „Narod pita“ promovisala svoju novu pesmu „Ko to zna“ koja će biti deo kompilacije koju će „Grand“ objaviti sredinom aprila.

Izvor: Svet

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>