Region

Svet

Miloš Bojanić: Daću pare deci, nisam džukac

Povodom optužbe da Miloš Bojanić nije ispunio obećanje da će dati 5.000 evra od svog honorara iz rijalitija „Farma“ dečjem domu „Mladost“ u Bijeloj, poznati pevač šokirano komentariše da nikada ne bi bio grešan prema nesretnoj deci. Bojanić za „Alo!“ priča kako njegovo nedavanje novca ima veze samo sa trenutnom situacijom u kojoj se nalazi Željko Mitrović.

Miloš Bojanić: Daću pare deci, nisam džukac



Direktor Dečjeg doma Mladost: Miloš Bojanić nas je slagao
"Ja nisam džukac koji će to izbeći i slagati za taj novac! Meni nije jasan direktor doma u Bijeloj i njegove namere. Šta se on sekira, ja nisam obećao novac njemu, već toj deci. Od srca sam obećao deo mog honorara i bio bih grešan prema mojoj deci i unucima kada ne bih ispunio obećanje" – rekao je Miloš dodao da je da je jedini razlog kašnjenja uplate situacija u kojoj se nalazi vlasnik Televizije „Pink“ Željko Mitrović.

"Ja sam redovno na vezi s Željkom Mitrovićem i dogovor je da još sačekam jer čovek ne može trenutno da mi isplati honorar. Pa kako ja mogu da ne razumem čoveka koji se lečio u inostranstvu i bio bolestan, ja tu muku razumem najbolje. On ima dosta ulaganja i stvari koje mora da plati, a ja sam pun razumevanja i pošten sam čovek, tako da ću sačekati. Da sumnjam da će me izigrati, mi bismo već bili na sudu, ali mislim da mogu da mu verujem da će ispuniti obećanje. Ako ne, zna Miloš Bojanić šta će r aditi" –  zaključio je Miloš.

Izvor: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>