Region

Svet

Nemanji Stevanoviću pozlilo od stresa (Foto)

Pevača Nemanju Stevanovića prošle srede je poterao veliki maler i pristisak mu je bio skoro 200.

Nemanji Stevanoviću pozlilo od stresa (Foto)



Naime, sve je krenulo kada je Nemanja odvezao auto kod majstora. Kada su kola bila gotova, a pevač otišao da ih preuzme umesto računa od 500 evra koliko je koštala popravka, Nemanja je morao da plati 1.000, jer je majstor pored dogovorene popravke zamenio još neke delove na pevačevom automobilu.



Zatim odlazi do pošte kako bi platio račune i na šalteru shvata da ih je negde izgubio. Tako nervozan odlazi do svog parkiranog automobila, a kada je došao do parking mesta sačekao ga je pauk. Tačnije, Nemanja je morao da trči kako mu pauk ne bi odneo kola.

"Ja ne znam šta se tog dana dešavalo, ali frka je bila nepodnošljiva. Kao šlag na tortu mi je došla jurnjava za paukom. Samo bi mi još falilo da su mi odneli kola. Prvo me je iznervirao majstor jer mi je napalatio duplo više. Naravno, čovek mi je obrazložio šta je sve uradio na kolima i opravdao svaki dinar. Stvarno je ispalo toliko. ‘Ajde, šta da radim, to sam platio i krenuo dalje. U pošti sam čekao red nekih pola sata, a kada sam najzad stigao do šaltera, video sam da su mi svi računi ispali jer sam ih držao u džepu u torbici pored keša. Verovatno sam ih istresao dok sam plaćao cigarete na trafici."

"Tu me je znoj oblio jer sam ukapirao da moram da nabavim kopije svih tih računa kako bih platio. Izađem iz pošte i krenem po auto jer je već bilo vreme da odem do kuće da bih se spakovao za put, kad tamo pauk! Video sam pauka, ali nisam baš zagledao koji automobil nose. Tek kada sam prišao bliže, video sam da su u pitanju moja kola. Potrčao sam i počeo da ih molim da spuste automobil. Oni nisu hteli, međutim, momak koji je vozio, rekao je da mogu odmah da platim kaznu, tu na licu mesta, pa će mi dati auto. Rekao sam im da nemam dovoljno kod sebe jer sam imao neke troškove, a da mi opet hitno trebaju kola jer moram na put, pa sam zamolio da platim uplatnicom sutradan."



"To nije moglo, pa sam se srećom setio da imam nešto keša u automobilu. Skupio sam pare i isplatio kaznu. Najzad sam seo u kola da odahnem, ali tada je počelo jako lupanje srca. Valjda sam se mnogo iznervirao zbog svega toga da mi je pozlilo. Kad sam stigao kući, izmerio sam pritisak i video da mi je blizu 200. Legao sam i odmorio se par sati, onda sam ustao, popio limunadu, pa krenuo na put. Dan je bio horor, ali sam se zato na tezgi super proveo. Posle mi je i vikend u klubovima gde sam pevao bio fenomenalan" –  rekao je Nemanja i dodao da mu je sad pritisak uredu.

Izvor, foto: Scandal

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>