Region

Svet

Parovi: Zbog Sladjane Delibašić smanjena nagrada

Produkcija Happy televizije i rijalitija Parovi, zbog toga što je Slađana Delibašić rekla da ne želi da ostane u vili, uprkos tome što je ugovorom obavezana da tu bude do kraja takmičenja, smanjila je glavnu nagradu za 30.000 evra, a denserku kaznila sa 2.000 evra od honorara.

Parovi: Zbog Sladjane Delibašić smanjena nagrada



Da li je to pravi razlog, ili producenti jednostavno traže bilo koji razlog, samo da ne isplate čak 300.000 evra, koliko je bila nagrada pre smanjivanja, tek ovo je izazvalo pravi rat među ostalim takmičarima, koji su pobesneli na denserku i osudili njeno hirovito ponašanje.

"Znala si šta potpisuješ, nisi mala, ni maloumna. Sebična si, ovo nema nikakvog smisla. Koliko sam puta iskulirala i pristala na sve da ne skidaju od glavne nagrade" - vikala je Zorica.

"Bliži se kraj, produkcija će činiti sve da se svađamo međusobno zbog para "– rekao je Igor Matić i osudio svoju devojku:

"Stvarno si glupa! Znaš da nas čekaju na zicer! Kad bi ti zaradila 30 hiljada evra?!"

Svi su bili pogođeni ovim Slađinim potezom, ali nisu reagovali. Mahom su je ogovarali i pričali kako nije u redu da svi ispaštaju zbog toga što je ona ograničena i hirovita.

"Nisam znala da će sve da kazne, ali mislim da je glupo da ostajemo u kući, ako nas publika neće. Imam svoje nastupe, biću sa dragim ljudima, ovde sam dosta bila. Ispričali smo šta imamo, znamo sve jedni o drugima. Sa nekima ću se družiti i posle takmičenja, a neke neću ni da pogledam. Jer, ljudi su licemerni, ovde su super, a kad izađu, samo ogovaraju…"

U vili rijalitija Parovi atmosfera je veoma napeta. Do kraja je još deset dana i svi licitiraju ko će odneti glavnu nagradu, koja nije zanemarljiva, naprotiv, najveća je ikad ponuđena do sada, u srpskim rijaliti programima.

Izvor: Story

Viber

Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>